Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Πως θα γίνεις Ενωμοτία 100%

Σκοπός σας μέσα από το παιχνίδι είναι να συνεργαστείτε όχι μόνο μεταξύ σας αλλά (ως Ενωμοτία πάντα) και με την τοπική κοινωνία και φυσικά με άλλες Ενωμοτίες της χώρας. Όσες περισσότερες αποστολές φέρετε εις πέρας τόσο πιο κοντά έρχεστε στο να πάτε με 100… και να γίνεται η Ενωμοτία του αιώνα.


Το παιχνίδι χωρίζετε σε τρεις ημερολογιακές φάσεις:
1η: Νοέμβριος 2009 - Ιανουάριος 2010
2η: Φεβρουάριος 2010 - Απρίλιος 2010
3η: Μάιος 2010 - Σεπτέμβριος 2010



Οι θεματικές αποστολές είναι τρεις σε αντιστοιχία με τις τρεις ημερολογιακές:

  • «Μας πάει η… παρέα… με 100»
  • «Μας πάει το… παιχνίδι… με 100»
  • «Μας πάει η… περιπέτεια… με 100»
  • και μια bonus όπου θα μπορεί να συμπληρώνει απαιτήσεις στις άλλες τρεις «Μας πάει η… προσφορά… με 100»
Η επιβράβευση χωρίζεται και αυτή σε τρεις φάσεις ανάλογα με ανάλογα με το αποτέλεσμα κάθε αποστολής ξεχωριστά:

  • 85%-100% Χρυσό pin (6 αποστολές από τις 6)
  • 70%-85% Αργυρό pin (5 αποστολές από τις 6)
  • 55%-70% Χάλκινο pin (3-4 αποστολές από τις 6)
Η κάθε θεματική ενότητα περιλαμβάνει πέντε με έξι επί μέρους αποστολές. Θα πρέπει κάθε θεματική ενότητα να ολοκληρωθεί μέσα σε διάστημα δύο μηνών από την έναρξη της και να μην ξεπεράσει τις αντίστοιχες ημερολογιακές φάσεις (δηλαδή, μία Ενωμοτία εάν ξεκινήσει τις αποστολές της θεματικής ενότητας αρχές Νοεμβρίου θα πρέπει να την ολοκληρώσει μέχρι τέλη Δεκέμβριου). Όλες οι αποστολές που θα οργανώσει η Ενωμοτία σου, θα βοηθήσουν και την Προσκοπική την δική σου και των μελών της.


Οι αποστολές θα ανακοινώνονται μέσω της ειδικής ιστοσελίδας στην οποία η κάθε Ενωμοτία θα έχει δικό της χώρο όπου θα παρουσιάζονται τα μέλη της και θα μπαίνουν οι παρουσιάσεις της. Οι φωτογραφίες των μελών θα βοηθήσουν στην δημιουργία τεράστιου φωτογραφικού παζλ στο λογότυπο «100 χρόνια ιστορία» το οποίο θα διακοσμεί την είσοδο του 4ου Πανελλήνιου Προσκοπικού Jamboree.


Οι απαιτήσεις των αποστολών μπορούν να λειτουργήσουν σε μια Ενωμοτιακή συγκέντρωση, σε μια Ενωμοτιακή εκδρομή, σε μια δράση Ομάδας. Δηλαδή, ανάλογα με την δυσκολία, ή την ευκολία της αποστολής μπορείτε και δύο ή τρεις αποστολές μαζί να της πραγματοποιήσετε σε μια συγκέντρωση ή λειτουργώντας σωστά οι αρμοδιότητες στην Ενωμοτία να μοιράσετε ρόλους που θα δημιουργήσουν το τελικό σας αποτέλεσμα.



Με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού η κάθε Ενωμοτία θα πάρει το αναμνηστικό όχι μόνο Ενωμοτιακό αλλά και προσωπικό δώρο της συμμετοχής στο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: